Yritys

Tarinamme

Vuosikymmeniä sitten asui Suomenlahden toisella puolen ahkera nuori pariskunta, Lilli ja Toomas. Sattuman kautta he saivat mahdollisuuden rakentaa elämää Suomessa. He työllistyivät paikalliseen kalasavustamoon Myrskylään, kasvattivat perhettään ja kotiutuivat. Vuosien jälkeen kokemuksen jo kartuttua, yritteliäs ja rohkea vaimo päätti perustaa oman kalasavustamon. Lilli halusi tarjota ihmisille makuelämyksiä arkeen ja juhlaan. Tämä ajatus on edelleen yrityksen kantava voima ja päämäärä. Yrityksen kasvettua Toomaksesta tuli myös yrityksen toinen omistaja.

Tällä välin ensimmäisenä työpaikkana toiminut savustamokiinteistö Myrskylässä oli jäänyt tyhjilleen. Onnekkaiden käänteiden kautta yrittäjäpariskunta Lilli ja Toomas saivat ostettua itselleen tutun kiinteistön ja näin palasivat kalaosaamisensa juurille. Tämä mahdollisti savustusperinteiden jatkamisen Myrskylässä. Vuonna 2015 savu leijaili taas piipusta ja Myrskylän Savu oli syntynyt.
Tänä päivänä yritys työllistää jo 13 vakituista työntekijää, mukaan lukien yrittäjäpariskunnan, sekä heidän nuorimman tyttärensä. Tänäänkin Lilli vastaa perheyrityksen päivittäisestä toiminnasta ja Toomas varmistaa, että uuneista saadaan päivittäin satumaisen hyvää savukalaa.

Me valmistamme tuotteesi

Lilia "Lilli" Leps

Lilli on yrityksen perustaja ja sen kantava voima. Pitkäjänteinen, helposti innostuva ja iloinen puurtaja on diplomaattinen henkilökunnan sparraaja ja ratkaisujen keksijä! Reilu ja rakastettu pomo!

Toomas Leps

Toomas vastaa tuotannon sujuvuudesta ja korkealaatuisten tuotteiden valmistuksesta. Taidokas ja huumorintajuinen sekä suorapuheisuudessa tunnettu Toomas on savustanut satumaisen hyvää savukalaa jo 30 vuotta.

Piia-Kristina Leps

Piia on energinen ja ystävällisen tavoitteellinen myyjä. Kalajutut ja savustamon erilaiset tehtävät ovat olleet aina hänen elämässään mukana. Piia suhtautuu intohimoisesti ja perusteellisesti työhönsä.

Tiiu Matsur

Tiiu on tehokas kala-alan moniosaaja, joka on aloittanut uransa kalankäsittelijänä, Lillin ensimmäisenä työntekijänä. Hänen tarkkojen silmiensä edestä kulkevat yrityksen laskut ja mm. omavalvonnan vaatimukset jalkautetaan Tiiun johdolla yrityksen toimintaan huumorin ja iloisuuden voimalla.

Relika Härkänen

Relika on energinen monitoimipakkaus, jolle yksikään tehtävä ei ole liian vaikea. Hän varmistaa, että tehtävät hoidetaan asianmukaisesti ja tehokkaasti hymy huulilla.

Tuotantovastaava

Priit on Toomaksen oikea käsi, hyväntuulinen ja luotettava tuotantovastaava onnistuu ratkaisemaan myynnin aiheuttamat ruuhkahuiput ja hulluimmatkin ideat tehokkaasti ja kärsivällisesti.

Kalankäsittelijät

Tästä porukasta löytyy voimaa ja asennetta. Kovaa työtä tahdittaa hevirock ja kalakiloja näiden herrojen käsistä liikkuu riittävä määrä. Nämä kolmikon vitsikkäät, tehokkaat, taitavat ja kriittisen ajattelun edustajat ovat huippu tyyppejä!

Tuotanto ja lähettämö

Näppärästi ja ahkerasti he avustavat kalankäsittelijöitä sekä siivuttavat ja pakkaavat kalat varastoon odottamaan maailmalle lähtöä. Nämä oma-aloitteiset moniosaajat huolehtivat, auttavat, järjestävät varastoja sekä siivoavat hyvällä ja iloisella mielellä päivittäin!

Maininnat