Kuluttajille

Kuluttajille

Myrskylän Savun tuotteet valmistetaan käsityönä perinteisin menetelmin ensiluokkaisia raaka-aineita käyttäen. Savukalatuotteemme eivät sisällä säilöntä- tai lisäaineita. Kotimainen ja ruotsalainen kasvatettu kirjolohi sekä kasvatettu norjalainen lohi ovat pääasialliset raaka-aineemme.  

Satumaisen hyvää savukalaa voit ostaa hyvin varustelluista ruokakaupoista sekä tehtaanmyymälästämme Kalapuodista, Myrskylästä. Kalapuodissamme voit tehdä edulliset herkkuostokset niin arkeen kuin juhlaankin. Tilaukset juhliin voit tehdä kätevästi lähettämällä tarjouspyynnön yhteydenottolomakkeella tai soittamalla meille. Kalapuodin valikoimasta löydät meidän omien herkullisten tuotteidemme lisäksi mm. paikallisten pientuottajien valikoituja tuotteita. Lämpimästi tervetuloa!

Tehtaanmyymälä
Kalapuoti

Osoite ja puhelinnumero
Kylänpääntie 45
020 735 2730

Olemme avoinna

Ma – To
9 – 16

Pe
9 – 18

La
9 – 14

Tilaa Alkon verkkokaupan tuotteita meiltä noudettavaksi. 
Maksu suoritetaan tilauksen yhteydessä ja heti saatavilla olevat tuotteet ovat noudettavissa 2–3 päivän kuluessa tilauksesta. 
Kysy lisää meiltä tai Alkon asiakaspalvelusta (puh. 020 692 771).

Jälleenmyyjät

Tuotteitamme löytyy nyt myös hyvin varustetuista S-ryhmän myymälöistä.

Myrskylän Savun tuotteita on saatavilla laajasti ympäri Suomea. Lähimmän myymälän löydät ketterästi syöttämällä kenttään kaupungin tai postinumeron. Voit myös tutkia kartasta myymälöiden sijainteja sekä avata nuolesta tarkemmat yhteystiedot.

Tuotevalikoima vaihtelee myymälöittäin. Soittamalla suoraan lähimpään myymälään voit varmistaa tuotteiden saatavuuden.

Ruokaohjeet